Despre noi

Bine ati venit in magazinul nostru!

Suntem doi, Andrei si Gabriel, "corporatisti" pasionați de animalele de companie, alimentatie si ingrijirea lor. Pornind de la ideea ca animalele de companie sunt cei mai buni prieteni ai omului, iar in cazul nostru, membri cu drepturi depline in familiile noastre, vrem sa stim si să ne asigurăm că sunt îngrijite la cele mai înalte standarde posibile. Acest lucru nu se poate intampla decat daca proprietarul va gasi intr-un singur loc tot ce are nevoie pentru "prietenul lui necuvantator" si daca va avea la dispozitie toate informatiile necesare pentru a face cele mai bune si inspirate alegeri.

Best friends, Cotis si Luna :)

De la stanga la dreapta, "echipa de soc" James, Luna, Mimi si Vini :)

Ce ne-am propus…

Telul nostru este a de oferi servicii ireprosabile clientilor nostri!

Ne dorim sa ajungem sa avem in magazin peste 10.000 de produse și toate mărcile majore de produse alimentare și consumabile pentru animalele de companie, ca tu sa iti rasfeti prietenul necuvantator cat mai bine!

Livrăm totul direct la ușă și oferim livrare gratuită la toate comenzile de peste 199,99 RON

Desi suntem la inceput, ne dorim sa fim o companie ecologică și ne-am angajat să menținem mediul inconjurator cat mai curat si cat mai putin alterat. Unul dintre cele mai bune moduri în care putem face acest lucru este prin reutilizarea ambalajelor si cutiilor la procesul de impachetare al comenzilor - așa că, dacă uneori va parea că comanda dvs. este greșită, verificați în interiorul cutiei – cu siguranta este acolo, impachetata cu grija!

Ana si Cetina de Lacul Morii (Ciobanesc Romanesc Carpatin) :)

Noi cei de la www.propet.ro suntem dedicați să oferim servicii excelente clienților iar multumirea clientului final, „animalutul tau”, pentru noi reprezinta prioritatea 0 – Animalul tau, pasiunea noastra!

Orice inceput este greu...Cotis si Robert :)