Transport si retururi

Pentru detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Livrarea se va face prin curier rapid.

Costurile livrării sunt suportate de către client, excepţie făcând comenzile care depăşesc 249.99 Lei (acestea beneficiază de livrare gratuită, in limita a 30 Kg, greutate cumulata per comanda).

Pentru comenzile a caror valori DEPASESC suma de 249.99 Lei si greutatea cumulata per comanda de 30 Kg, se poate percepe un cost suplimentar de transport in valoare de 1.45 Lei / Kg.  Pentru comenzile care se situeaza sub aceasta valoare (249.99 Lei) se va achita costul transportului, in valoare de 24.99 Lei. 

In functie de disponibilitatea produselor in stocul furnizorilor, procesarea si expedierea comenzilor poate dura intre 2 si 5 zile lucratoare.Condiţiile generale de returnare a produselor se aplica numai clientilor persoane fizice: Produsele achiziţionate la distantă se pot returna conform O.U. 34/2014. Produsele vor fi returnate în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa contina ambalajul original si sa nu aiba semne de folosinta. Rambursarea fondurilor se va face in termen de 14 zile de la primirea returului, prin aceasi metoda folosita la plata. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card folosit la tranzactionare, in decurs de 3 – 30 zile de la acceptarea returului.

Preţurile afişate pe site sunt de actualitate şi conţin toate taxele.

ATENŢIE! Comenzile nu pot fi modificate după confirmarea acestora.